Voilà, we zijn alweer goed vertrokken. De 3 dagen Orgalutran spuitjes zijn al voorbij. Vandaag had ik dus voor de 2e keer bloed en echo in Brugge en deze namiddag heb ik dan groen licht gekregen van Jette. Vanavond mocht ik starten met de Menopur. Voorlopig moet ik geen Orgalutran meer gaan spuiten enkel Menopur.

Vanaf 29 maart komt de Orgalutran er wel terug bij en moet ik deze dan voor 9 uur inspuiten en de Menopur ‘savonds. Donderdag 31 maart terug voor bloed en echo naar Brugge en ik moest doorgeven dat ze zo snel mogelijk alles doormailen. Dat mocht ik zeker niet vergeten mee te delen. En dan is het weer afwachten deze dag op telefoon van Jette om te horen of de pick -up eraan komt of dat ik toch nog wat verder moet gaan stimuleren.

Dus nu een weekje op mijn gemak, geen ritjes meer naar Brugge voorlopig. Ben wel opgelucht want dit weekend zitten we in Bourbourg voor mijn zoon (toernooien van de basket). Dit is van zaterdag tm maandag, dus geen stress dat ik naar Brugge zou moeten gaan ook nog voor controle, zat er wel even mee in !

Manlief kan maandag niet komen naar daar want dan is hij terug op zee voor 2 weken en donderdag kan zoon mee naar Brugge want het is Paasvakantie . Sowieso zal de pick–up in de Paasvakantie gebeuren, dus zal nog moeten kijken dan hoe we dit oplossen. Neem ik hem mee?

We zien wel, zijn zorgen voor over een dikke week.

 

Meer blogs lezen van Sarah doe je hier

Sharing is caring!