Na de hysteroscopie geweest van donderdag 3 maart, was het even afwachten terug om te zien of de biopsie ook in orde was van mijn baarmoeder en ja hoor we zijn weer goedgekeurd voor een verse poging stimulatie. Ik moest nu gaan afwachten wanneer mijn regels zouden gaan doorkomen en dit is iets vroeger dan verwacht gebeurd. Mij hoor je niet klagen hoor 😉

Vandaag zit ik aan dag 2 van mijn cyclus en mocht ik deze ochtend naar Brugge door voor bloed en echo. Alles zag eruit zoals het moest zijn en ze gingen dan alles doormailen naar Jette. Ik ben dan na Brugge ook direct doorgereden naar Jette want ik moest nog mijn medicatie gaan ophalen, dus dan maar direct in 1 trek gedaan met dat ik deze avond moest gaan starten. Ik kreeg deze middag telefoon en de stimulatie was nog niet begonnen en er kwam al verandering in. Daar gaat mijn schema dat ik gekregen had ;). In plaats van 3 dagen de Orgalutran te spuiten ‘s avonds, moet ik deze avond 1 spuiten en dan vervolgens 2 keer ‘s morgens. Donderdag dan terug voor echo en bloed naar Brugge en na het telefoontje die ik dan donderdag verwacht van Jette zouden we normaal dan mogen gaan starten met de Menopur.

Jette een nieuw begin,
een nieuwe start,
een wonder?
Hopelijk komt onze droom nu uit….

 

Lees hier meer blogs van Sarah

Sharing is caring!