Wij zijn L en K waarvan L het mannetje is van 31 jaar en K het vrouwtje van 35 In september 2011 zijn wij getrouwd lijkt het voor de buitenwereld alsof we alles voor elkaar hebben maar dan met de nadruk op lijkt…

We zijn gelukkig getrouwd, hebben een mooi huis, beiden een fulltime baan, 1 hond en 2 katten. Waarom dan de nadruk op lijkt zul je je misschien afvragen dat zit zo…

Sinds januari 2011 zitten we in de wereld van ziekenhuizen, fertiliteitsklinieken, zaadonderzoeken, AMH waarden, FSH waarden, IVF, ICSI en kreten als Prematuur Ovarieel Falen (afgekort POF) en eiceldonatie.

POF is in de volksmond beter bekend als vervroegde overgang en houd in dat de vrouw al op jonge leeftijd een verminderde eicelvoorraad heeft. In mijn geval heb ik een eicelvoorraad van minder dan 0,01% deze waarde word ook wel de AMH waarde genoemd. Deze waarde in combinatie met een hoge FSH en LH waarde geeft dat ik het etiket vervroegde overgang heb gekregen.

Om ons huwelijk niet kapot te laten lopen op het dubbelleven dat wij volgen de laatste jaren ben ik begonnen met het schrijven van een blog waar ik fijn alles van mij af kon gooien in de anonimiteit tot enkele weken terug en ineens een post van mij viraal ging op Facebook. Diverse kranten volgden, een live uitzending van RTV Oost, in week 12-2016 zal ik te lezen zijn in het tijdschrift Vriendin met ons verhaal en nu dan ook op Kinderwensbloggers

 

Meer blogs lezen van Kim doe je hier

Sharing is caring!