In november hebben we een gesprek gehad met onze fertiliteitsarts…We zouden in december kunnen beginnen, maar dan kwamen we met alles precies in de tijd van kerst en oud op nieuw. Wij geven aan dat wij dan liever later willen beginnen aangezien we nu nog kunnen kiezen, ik aardig wat afspraken voor werk heb staan en we met de feestdagen al een druk schema hebben.

In januari dan? Nope ik moet een kleine operatie aan mijn knie, ik heb last van een schroef die 3 jaar geleden is geplaatst en ik wil liever dat dit is gedaan voor we gaan beginnen. Deze operatie gebeurt onder narcose en ik heb daarna 3/4 weken herstel. Omdat er extra risico’s zijn aan een behandeling met de hormonen en de verplichte rust na de operatie vind de dokter dit een verstandig besluit. Dit omdat je kans heb op bloedpropjes en dergelijken, die je er dan niet uit loopt en wie weet van voor andere gevolgen aangezien ik al een verhoogde kans op overstimulatie heb.

Nadat ik geopereerd ben en Mn herstel goed gaat heb ik contact opgenomen met het ziekenhuis en we konden in februari terecht. Er moeten 2 afspraken op 1 dag plaats vinden omdat wij in Almere wonen en in Tilburg onze arts zit. We kunnen op een vrijdag ochtend terecht begin februari, maar omdat Mn vriend elke week vanaf donderdag de nacht in gaat tot maandag ochtend vraag ik om te kijken naar een ander moment, dan kan ik weer niet in verband met mijn werk en afspraken die ik al heb staan. Ik vraag of we de afspraak kunnen verplaatsen naar een woensdag in maart.

De verpleegster vraagt in maart? Ik zeg ja in maart, 1 maand meer of minder maakt niet uit. Ik heb belangrijke afspraken op Mn werk en ik ga Mn vriend na 3 uurtjes slapen niet zn bed uitschoppen om 5 kwartier te rijden de afspraken te doen 5 kwartier terug te rijden en die nacht weer te moeten werken.
We zijn nu nog met zn 2tjes en we willen graag uitbreiding, maar niet ten koste van onze eigen veiligheid of rust. De zuster is verbaasd om wat ik zeg, en zegt ik zou willen dat meer dames zo zouden denken en handelen.
8 maart gaan we dan eindelijk echt beginnen! Met veel rust, plezier en fijne spanning kijken we uit naar dit begin. En deze rust is belangrijk voor ons allebei!

Wij zijn nu samen als sterk met zn 2tjes, een kleine is onze grote wens, droom en hoop! Maar nu zijn we nog samen en zorgen we voor elkaar!

Liefs, Pats

Sharing is caring!