Om dan gelijk maar met de deur in huis te vallen: Ik blog deze keer over S-E-X! Waarom? Omdat ik vind dat dit een belangrijk onderdeel in je relatie is! En helaas zelf heb ondervonden dat doordat het zwanger worden niet lukt dit onderdeel van je relatie er behoorlijk onder kan gaan lijden. Het moeten en het niet meer kunnen genieten omdat je gewoon snel zaad wilt. Punt. Want ja zeg nu eerlijk dat is toch alles wat je op dat moment nodig hebt om zwanger te worden 😉

Aller eerst laat ik zeggen is was altijd gek op sex! Veel, vaak, lang, kort..Alles was fijn lekker leuk!. Het genot, het plezier, het samen zijn, de liefde! Gelukkig inmiddels weer helemaal gek op SEX 😉 maar dit is een tijdje weggeweest bij mij…. Ik kon niet meer genieten. Het constante moeten, om de dag, want ja dat is het beste voor het zaad!

Hoe moe we ook waren ik maakte er een verplichting van….want ja zeg nu zelf ; je zult net dan je eisprong hebben of bijna en je mist die kans… weer een maand wachten (helaas werkten destijds ovulatie testen niet bij mij en had ik een onregelmatige cyclus…mede door de stress natuurlijk) En als vriendlief geen aanstalten maakte ‘kroop’ik er gewoon boven op om het maar even plat te zeggen… *No Shame! En soms was ik zo moe dat ik hem het liefst zijn keel dicht wou knijpen en schreeuwen KOM NOU KLAAR! Maar hé das nou ook niet bepaald bevorderend als het al een verplichting is. Niks ging meer spontaan alles werd geplant. Erg romantisch vind je niet? 😉 Ik voelde met soms net een puber die voor het eerst sex ging hebben…Klungelig door vermoeidheid en soms ook geïrriteerd als het ‘te lang’ duurde. ”Kom op erin en lozen en klaar”…maar ja voor een man is dit ook niet fijn en bepaald niet makkelijk die druk dus ja dan duurt het soms wat langer 😉

En de adviezen om gewoon eens lekker romantisch te doen en er een gezellig avond van te maken…. Het werkt NIET! je bent er altijd mee bezig. Het is helaas niet een knopje wat je ff aan en uit kunt zetten. Een avond overslaan is geen optie want ik had altijd direct spijt van die keuze…. Ik kon dan gewoon niet slapen want stel je nu eens voor dat dit het moment is….met het gevolg er middenin de nacht zwaar vermoeid alsnog op te kruipen…..

Wij kunnen inmiddels weer genieten, en alles is lekker spontaan! Aangezien wij eigenlijk niet spontaan zwanger kunnen worden is er bij ons geen moeten meer want hé dit is vrijwel onmogelijk…. ondanks dat het zwaar k*t is om in het medische traject te zitten heeft het me wel weer mijn geweldige en fijne seksleven teruggeven en daar ben ik heel blij om! Toch nog een stukje van ons leven terug waar het zwanger worden even niet de hoofdrol in speelt.(al blijft het natuurlijk altijd een beetje op de achtergrond door mijn hoofd spoken tijdens of na onze liefdestaferelen, want ja er gebeuren genoeg wonderen (‘v’) )

En ondanks alle tegenslagen ben ik zo blij dat wij er samen zoveel sterker uitkomen, iedere keer weer! Mijn grote liefde is mijn steun en toeverlaat, door dit alles houd ik iedere keer weer meer van hem, Ik wist niet dat het mogelijk was om zoveel van iemand te houden! En iedere dag een beetje meer!

En als je seksleven lijdt onder de grote druk van zwanger worden; Het komt weer goed! Wanneer jij/jullie er klaar voor bent/zijn! En dan hoop ik dat jullie net zo (of misschien nog meer) kunnen genieten als ervoor! Ik ga geen adviezen geven want die zijn er niet. Ik kan zeggen laat het los maar dat kun je niet! (Duh!) Niet plannen… dat gaat niet onbewust doet de slinkse achterbakse heks in je het toch;).

Mocht je weer kunnen genieten: Enjoy it!

Veel Liefs!
Angela

Sharing is caring!