Ik word wakker en denk gelijk shit het was een droom. Ik droomde dat ik zwanger was en was gelijk even van slag. Als ik de volgende ochtend wakker word heb ik weer gedroomd 2 nachten achter elkaar wel een beetje toevallig. De volgende ochtend word ik weer wakker en weer heb ik gedroomd, ik hield een positieve test vast. Zou het dan gelukt zijn? Zou het deze maand raak zijn?? Het liefste wil ik een test gaan doen ik ben tenslotte ook 1 dag overtijd volgens mijn berekening nadat ik mijn eisprong gevoeld heb. Maar ik durf niet… we gaan een weekend weg en ik wil mijn weekend niet verpesten met een negatieve test. Dus ik besluit maandag te testen. We hebben een heerlijk weekend waarin ik 100 keer naar de wc ga om te kijken of er geen onheil is maar nee ik word niet ongesteld. Ik voel me anders. Is het echt zo of beeld ik me het in? Mijn en moeder en zus denken alleen maar reken er nou niet te hard op straks ben je zo teleurgesteld. Paul weet al helemaal niet wat ie ervan moet denken. Zelf raak ik er alleen maar meer van overtuigd.

Als we maandag thuis komen en Jazz weer opgehaald hebben wil ik gaan testen. Shit ik hoef niet te plassen dus dan maar even wachten. Dan ga ik de test doen. Een goedkope van de Action. Eerst denk ik dat ie negatief is maar opeens zie ik toch echt een streepje. Ik gelijk Sharita appen zie jij wat? Ook Sharita ziet iets. Maar echt een lichte streep. Paul en ik snel naar de winkel voor een dure test.

Als ik die doe zakt de grond onder mijn voeten vandaan. Er staat niet zwanger. De rest van de dag heel erg verdrietig. De dag erna dacht ik toch klopt het niet en als ik woensdag opnieuw een test doe staat er een veel duidelijkere streep. Weer Sharita appen, hier kan ik toch niet omheen??? Nee echt niet. Er was vooral ongeloof. Gelukkig moest ik die dag naar de dokter en daar vertelde ik het. Ze was helemaal enthousiast. Toen ik zei dat we het niet geloofden zei ze dat we dat wel moesten doen.

Hup naar de winkel voor nog een dure test. Dat wilde Sharita die wilde weten hoever ik was. Ik had zoiets zonde van het geld maar Sharita gaaf me de test cadeau. Op het moment dat ik wilde testen kwam er net iemand binnen om even met Jazz te knuffelen. Snel de test verstoppen en wachten! Ja ze is weg ik kan beginnen. Wat ben ik zenuwachtig de vorige keer was deze test negatief. Maar al snel staat er zwanger en komt er 1-2 weken bij staat wat inhoud dat ik 3 tot 4 weken zwanger ben.

In de winkel 2 slabbetjes gekocht met jullie worden opa en oma! Wat was er een grote blijdschap!!!
3 november 1e echo en al meteen een kloppend hartje gezien. Toen werd het pas echt! 29 november de termijnecho gehad. Zo mooi en zo’n beweeglijk kindje. 21 juni uitgerekend. Wat zijn we trots en blij en zo ontzettend dankbaar dat we op het nippertje nog spontaan zwanger zijn!

Ik sluit mijn blog af met een gedichtje

Lieve kleine wonder
Voor ons ben je nu al zo bijzonder
Na 2 lange jaren wachten
Mogen wij jou in juni verwachten
Onze liefde voor het leven
Wij zullen jou heel veel liefde geven
Je bent nu nog heel klein
wij zijn nu al zo trots dat wij jouw ouders zijn!
Wij leven naar het moment
dat jij straks bij ons bent

 

Geschreven door Alinda

30, samenwonend met Paul (32), kinderwens sinds 2014, medische molen sinds februari 2016, verkleving eileiders, overgewicht, werkzaam op een kinderdagverblijf/bso.

Sharing is caring!