Vrijdag moest ik op controle gaan om te kijken of mijn spuitjes zijn aangeslagen, hoeveel follikels ik had en hoe groot ze zijn. Samen met een vriendin ging ik naar het ziekenhuis. We hoefden nog geen 10 minuten te wachten of het was aan mijn beurt ik ging naar dat hokje waar ik mij moest uitkleden.

De verpleegster kwam mij halen en ja daar zijn die woorden, die ik horen wil; “Je hebt rechts 8 eicellen zitten en links 6 maar er kunnen nog meer bij komen”. Ook zei de dokter dat ik nog tot zondag mag spuiten maar zaterdag en zondag moet je verhogen naar 200 Puregon en dan nog een spuit extra Orgalutran bij zetten. Morgen moeten we terug en dan weet ik ook wanneer ik mijn pick-up heb, spannend allemaal. Morgen weet ik eindelijk meer en ook of mijn follikels gegroeid zijn, weer iets om naar uit te kijken en hopelijk geen overstimulatie want dat had ik bij ICSI 1 wel.

Ik ben benieuwd hoeveel ze er nu kunnen gaan bevruchten en hopelijk zijn het goeie zodat we binnenkort een positieve test in ons handen mogen houden. nu in spanning afwachten naar morgen half 9 want dan moet ik terug gaan op controle bij de dokter.

Liefs,
Eveline & Kevin

Sharing is caring!