Het is echt waar, the husband en ik zijn de medische mallemolen weer ingestapt. Door het schrijven voor kinderwensbloggers en het lezen van jullie verhalen besefte ik dat ik niet los kan laten. Ik ben klaar met de struisvogelpolitiek, ik heb er nog niet alles uitgehaald!

We zijn klaar met de bloedonderzoeken en het spermaonderzoek, dat ziet er allemaal goed uit. Hormonaal ben ik zo vruchtbaar als een jonge blom. The husband scoorde zelfs helemaal super, hij scoorde 80% waar hij er minimaal 35% moest hebben. Reden voor hem om de macho uit te hangen natuurlijk 😉 Nu word ik binnenkort ingepland voor de Fertiliscopie. Omdat ik zoveel trauma heb van de eicelpuncties vanuit mijn vorige traject wil ik dit onder volledige narcose gaan doen. Zo weet ik zeker dat ik geen rare paniekreacties en angstaanvallen krijg.

Vanwege het trauma dat ik heb werd me zelfs aangeboden om samen met de seksuoloog en de gyneacoloog nog te oefenen hoe het voelt met de eendenbek en het inbrengen van het echo-apparaat… Dit heb ik maar vriendelijk afgeslagen 😉 Ik word liever niet onnodig in mijn muts gekeken en de eendenbek kan ik denk ik nog wel handelen.

Als alles er goed uitziet mag ik starten met de IUI- behandelingen. Dit gaat wel met hormoonstimulatie gebeuren. Dat word dus weer opvliegers en huilbuien 😉 Maar ik doe alles om toch mama te mogen worden, dus ook prikken in mijn buik om goede eitjes te maken!

Ik wil jullie toch echt op de hoogte houden hoe het allemaal gaat, want dankzij kinderwensbloggers heb ik toch maar mooi ontdekt dat ik de hoop niet op kan geven! Ik ben nu bijna 36 en ik heb nog een paar jaar. Een paar jaar om er alles uit te kunnen halen! Nieuwe kansen en mogelijkheden, ik ben bang maar ik moet dit doen.

Hopelijk kan ik aan het eind van dit traject aan iedereen vertellen dat ik zwanger mag zijn, als dat niet zo is kan ik mezelf in ieder geval niet verwijten dat ik niet alles heb geprobeerd.

Willen jullie voor ons bidden, duimen, hopen, een kaarsje branden of jullie positieve energie deze kant op sturen? We hebben jullie nodig!

 

Lieve groet,
Bonsje en Michel

Sharing is caring!