This Is SPARTA…!!! (It means war 😉 Om niets aan het toeval over te laten, jump ik in de wereld van medesoldaten, Wikipedia’s en mijn grootste soms tegenstrijdige vriend Google. De pogingen gaan hard en snel voorbij. De teller staat op 11 pogingen.

Maar om het beste eruit te halen, laat ik mij adviseren/wijzen op diverse geschreven artikelen en boeken.
Deze allemaal doorgespit en aangeschaft te hebben kom ik tot de conclusie dat nooit geschoten, altijd mis is.

Al snel komt de postbode met de verschillende pakketjes vol met de “beste” supplementen. Vol trots sta ik ze uit te pakken en te bewonderen. Zelfs manlief moet het deze keer ontgelden. Hij kijkt vol verbazing naar de vele potjes en verpakkingen.. en vraagt met een scheef getrokken oog; “Eeuhhh wat is dit allemaal?” Ik rammel aan 1 van de potjes tegen het oppervlakte van het aanrecht en snuif… THIS IS SPARTA!!

We gaan ervoor, tot op het bot, tot het gaatje, geen gelanterfanter! Ik hoor hem zeggen op zijn soms iets wat te “relaxte” toon; “Owkee, Gladiator.. welke zijn voor mij?” We beginnen hard te lachen en ik leg uit welke waarvoor, wanneer en hoe. We voelen het, we zien het. We zitten lekkerder in ons vel, wakker en alert. And last but not least. We zijn verbeterd. Voor het eerst in jaren, heb ik een ei extra. En nee, ik geloof niet in toeval 😉
Trots op de suplementjes.. Trots op de geleverde strijd. Ook al zijn we er nog niet. We zijn dicht bij. Iedere dag een beetje meer!

Syl

Sharing is caring!