Velen van jullie hebben mijn blog “Een Surinaams Ei” voorbij zien komen en gelezen. Ik lijd aan het Syndroom van Turner (mozaïek). Dit syndroom komt voor bij 1 op de 2500 meisjes, waarvan ik er één ben. Het houdt in dat ik weinig chromosomen en geen eicellen heb waardoor ik dus niet spontaan zwanger kan raken en in vroege overgang ben. Ik kan dus alleen zwanger raken via een eiceldonor, waar wij opzoek waren. 

Nadat mijn blog gepubliceerd is en gedeeld werd, heb ik binnen een dag of 2 zoveel lieve berichtjes gekregen en zoveel medeleven, mijn dank hiervoor! Een aantal meiden hadden mij per email benaderd dat ze mijn donatrice wilde zijn. Ik was enorm blij en tegelijk in shock, omdat het opeens zo snel ging.

En wat een goed nieuws breng ik vandaag want wij hebben een donatrice gevonden via Kinderwensbloggers die ons wilt helpen! Wij hebben live kennis met haar gemaakt en het is een super lief meisje en de klik was er direct, bij zowel mijn man als ik. Wij hebben drie uur lang met elkaar gesproken en tegelijkertijd ook gelachen. Ik voelde en wist gelijk dat zij het helemaal is voor ons. Ik krijg er gewoon een spirituele zuster bij!

Dinsdag 19 november 2019 hebben wij een intake bij een kliniek in Nederland waar wij het traject hopen in te kunnen gaan. Wij verheugen ons hier ontzettend op en gaan er helemaal voor, met zijn drietjes! Hoe mooi is het eigenlijk dat ons toekomstige kind gemaakt wordt door 3 lieve mensen.

Voor alle vrouwen die moeilijk zwanger raken of niet zwanger kunnen raken, geef de moed, het vertrouwen en de hoop niet op! Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen die je met beide handen moet grijpen. Ik heb ook van die dagen dat ik het ook niet meer zie zitten om te vechten hiervoor en het is iedere dag mezelf de moed inpraten en mezelf bij elkaar oprapen. Maar de hoop geven is geen optie.

Ik wil iedereen nogmaals met heel mijn hart bedanken voor jullie lieve support, het delen van mijn blog, de reacties via de mail! Dit geeft mij ook een boost om door te gaan met het waarmaken van mijn kinderwens.

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, laat een reactie achter mail mij.

Liefs van Vanity

vanity3141@hotmail.com

Sharing is caring!