Wordt sponsor en steun Kinderwensbloggers waarmee u zich verbindt aan een taboedoorbrekend initiatief.

De sponsors, partners en vrienden hebben een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van de website. Help ons verder bouwen aan het bespreekbaar maken en inzicht geven aan de problematiek rondom vruchtbaarheidsproblemen en wordt sponsor.

Sponsor worden kan op verschillende manieren: (hoofd)sponsor, partner of vriend. Naast de meerjarige sponsorrelaties,  waarbij een relatie wordt aangegaan voor tenminste 3 jaar, bieden wij ook de mogelijkheid om aan kortdurende projecten bij te dragen. Bijvoorbeeld door donaties, diensten te verlenen of producten te schenken.

Wij vinden het belangrijk dat deze relatie een samenwerking is die bijdraagt aan de doelstellingen van beide partijen. Daarom is iedere sponsorrelatie uniek en op maat gemaakt.

Voor een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Melany Brunings
info@kinderwensbloggers.com
06-30950140

Vrienden zijn particulieren die Kinderwensbloggers en haar projecten financieel ondersteunen. Wilt u vriend worden? Klik hier.

Eénmalige donaties zijn ook welkom. Donaties worden gebruikt om projecten van, voor en door lotgenoten uit te realiseren. Aan het eind van het jaar publiceren wij een overzicht van de verkregen gelden en de projecten of goede doelen die van ons een bedrag gedoneerd kregen.

Bedrag *S P O N S O R S

 

 

Hypnotherapie

Vrouwengeneeskunde.nl

P A R T N E R S

 

 SPATIE SPATIE SPATI

SPATIE 

SPATIE SPATIE SPATIE

 

Coco Matthijssen – fertiliteitscoach

 SPATIE SPATIE SPATIE

Praktijk Janna – hulp na een miskraam

acupunctuur en massage