Ingrediënten: Clomid 2 per dag, 1 pregnyl, 1 potje van Jan, 3 bollen Utrogestan per dag

Bereidingswijze: oraal, spuit, inseminatie, vaginaal

Resultaat: maybe baby?

Erg plastisch! Maar zo is het wel! Vandaag kreeg ik van de arts een doosje met een voorraad bestelbons om bloed te laten prikken, vergezeld met een heleboel spuiten! Hoe confronterend was dat zeg, maar tegelijk ook een bewijs dat we nu echt wel actie ondernemen!

De pillen doen hun werk in ieder geval, of beter gezegd: de pillen doen hun ‘bij’werk! Misselijkheid, vermoeidheid, vapeurs, hoofdpijn en ik ben nog niet eens zwanger! Maar alles voor de wens van een mama, niet? Wanneer ik durf dromen over het mogelijke resultaat, kan ik het vaak relativeren. Soms ook niet, maar nog steeds vaker wel.

De pilletjes krijg je natuurlijk niet gratis, noch de vele doktersbezoeken die je doet zijn gratis. Spuiten en slikken is financieel een uitdaging. Als een kind een huis kost (want dat is het gezegde) kost dit kind er wel 2, en het is nog niet geboren! Maar…wanneer ik durf te dromen over het mogelijke resultaat, kan ik het vaak relativeren.

 

Geschreven door Ellen, 31 jaar, mama van Maxim 3,5 jaar. Niet meer geduldig aan het wachten op 2 de. IUI gestart.” Lees hier verder

 

 

Sharing is caring!