Gelukkig werd er gekozen voor een freeze-all van de gezonde embryo’s, want hadden ze beslist om direct in deze cyclus een embryo terug te plaatsen was het al direct voor de vuilbak geweest.
Exact 1 dag na het goede nieuws van het aantal gezonde embryo’s kreeg ik een volgende verrassing. Mijn lichaam besliste om mijn menstruatie te laten door komen, een dikke week te vroeg. G#dver, wat moest ik hier nu weer mee??? Hier had ik echt geen goed gevoel bij. Kon ik dit zien als een nieuwe cyclus?
Dus toen ik naar Jette belde om naar het totaal aantal ingevroren embryo’s te informeren, kon ik ook meteen horen of het normaal was dat mijn menstruatie er al door kwam. Maar de persoon aan de telefoon stelde me gerust, dit gebeurde wel vaker en ik moest me geen zorgen maken. Ze zouden zeker geen terugplaatsing doen als ze zelf niet zeker zouden zijn dat het zou slagen, dus op dag 3 mocht ik langskomen voor een bloedafname en konden ze zien of er een nieuwe cyclus gestart was.

Lees hier verder

 

Sharing is caring!