Vandaag is onze vijfde dag in Canada en wij hebben met elkaar al waanzinnige dingen mogen zien. De vlucht van Amsterdam naar Montreal ging voorspoedig, alles verliep vlekkeloos. Eenmaal in Montreal hebben wij de auto’s opgehaald en wauw wat een slee! Wij hebben de goedkoopste klasse auto geboekt, na het zien van deze wagen vragen wij onszelf af wat je krijgt als je een duurde zou boeken.

2016-08-03

Inmiddels hebben wij de plaatsen Montreal, Quebec City en Rivière du Loop aangedaan. Vandaag zijn wij via de kust en beboste gebieden doorgereden naar Carleton. Vandaag was een bijzondere dag; wij hebben niet alleen mooie dingen gezien, maar het is ook de dag dat Germaine is gestart met het hormoon oestrogeen. In de afgelopen weken hebben de medici van Create ervoor gezorgd dat de cyclus in de juiste tijdsplanning is gebracht, nu dit is gebeurd wordt met het hormoon oestrogeen de baarmoeder voorbereid op het embryo dat 16 augustus ingebracht wordt. Op 11 augustus wordt de eerste echo gemaakt om te kijken of het baarmoederslijm de juiste dokte heeft. Waarschijnlijk wordt de oestrogeen de laatste paar dagen aangevuld met injecties, maar dat horen wij na het bezoek aan Create.

Inmiddels is het volledige rapport van de GPD test binnen (genetische screening van het embryo) en daaruit blijkt dat het embryo alle chromozonen bevat en geen afwijkingen heeft. Dokter Baratz geeft een percentage van 70% dat het embryo innestelt en dat is meer dan gemiddeld. Goed nieuws dus!

 

Liefs, Dennis & Lody

Sharing is caring!