Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de lieve woorden naar aanleiding van mijn blogs. Wat een hoop positieve reacties hebben we gekregen! Deze lieve reacties geven ons enorm veel steun en daar hechten we ook heel veel waarde aan! Ook via lotgenoten krijg ik heel veel steun. Juist omdat ze helaas in het zelfde schuitje zitten als ons! Ook is er een patiëntenvereniging voor kinderloosheid, Freya. Ik deel nog wel eens wat van hun facebookpagina. En er zijn ook besloten Facebook-groepen waar je dingen kunt vragen. En dan worden er ook privé berichten gestuurd en deel je net iets meer dan online.

Maar ook via via kom je mensen tegen. Zo ook lieve Sharita, we zaten samen in een groepsapp via mijn bonus schoonzus en werden facebook vrienden. En toen begon het met een privébericht en al snel nummers uitwisselen. En bestond er een band! Ook toen we elkaar ontmoette was er gelukkig dezelfde klik. En is Sharita mijn steun en toeverlaat!! Bedankt lieve schat! En na 7 jaar knokken is ze nu ruim 20 weken zwanger en word ik een bonustante van een lief meisje. (Kan niet anders dat ze lief wordt met zulke lieve ouders)!! Natuurlijk zijn er genoeg familieleden en vrienden die ons veel steun geven en voor mij ook hele lieve collega’s waar ik altijd mijn verhaal bij kwijt kan. De 1 net iets meer dan de ander. Maar alle steun is zo welkom want het traject is echt zwaar. Dat kun je je alleen maar voorstellen als je zelf in dat schuitje zit. Ik heb altijd het gevoel gehad dat het voor mij niet makkelijk zou worden om zwanger te raken. Maar nooit verwacht dat het zo heftig zou zijn allemaal.

Steun haal ik ook uit muziek. Niet alleen met onze kinderwens trouwens. Op dit moment draai ik het liedje “You Are The Dream” van Ilse de Lange heel erg vaak. Dat liedje verwoord heel erg mijn gevoel. Vaak zie ik een kindje voor me. Dat wordt ook gezongen in het liedje! Vooral het refrein komt bij me binnen en als ik het dan vertaal klinkt het ook zo mooi!

Jij bent de belofte die ik gemaakt heb voor mijn hart
Jij bent het visioen dat ik zie in het donker
Jij bent de reden dat ik geduldig wacht
Zoveel nachten als ik mijn ogen sluit, ben jij het die ik zie
Ik ben de dromer jij bent de Droom!

Steun hoor je ook uit het ziekenhuis te krijgen. Iets wat ik totaal niet voel in het ziekenhuis waar wij lopen. Daarom hebben we ook besloten om over te stappen naar een ander ziekenhuis. Een keuze die me gelijk heel veel rust heeft gegeven. We maken wel dat half jaar zelf proberen af en plakken er een maandje aan vast. En dan in januari naar een nieuwe gynaecoloog. Nieuwe start en nieuwe kansen!

Liefs,
Alinda

30, samenwonend met Paul 32, kinderwens sinds 2014, medische molen sinds februari 2016, verkleving eileiders, overgewicht, werkzaam op een kinderdagverblijf/bso.

Sharing is caring!