De klok tikt rustig verder, dag voor dag gaan we door, maar we hebben weer iets om naar uit te kijken!

Bijna 3 weken terug kreeg ik telefoon van Jette met het nieuws dat onze test klaar was en we een nieuwe datum konden vast leggen. Half september worden we verwacht en er staan ineens 3 afspraken op de agenda! We starten bij de fertiliteitsarts, om daarna bij genetica langs te gaan en we eindigen met het intake gesprek op de fertiliteit voor de praktische kant en heel de papiermolen. Het belooft een lange dag te worden, maar ik kijk er naar uit. Een nieuwe start en tegelijk onze laatste terugbetaalde poging, het voelt dus wel een beetje dubbel, maar ik probeer er niet teveel aan te denken. We hebben een nieuwe kans!

Sinds ik die nieuwe datum ken ben ik terug wat rustiger geworden. De onzekerheid is weer even verdwenen en ik voel dat ik me aan het opladen ben om er weer tegenaan te gaan. Onze weekends in augustus zitten propvol leuke dingen, we hebben nog 2 weken vakantie in het vooruitzicht en op mijn werk heb ik mijn handen vol aan een groot project. De dagen gaan dus sneller vooruit dan ik verwacht had, ik geniet wer van de dingen die ik doe en het lukt me zelfs om met momenten helemaal niet aan die behandelingen te denken … En dat doet deugd!

Daarbij gaat mijn dieet goed, ik ben 5 kg kwijt op anderhalve maand tijd en nog steeds super gemotiveerd om door te gaan. De crosstrainer draait overuren en het is lang geleden dat ik me nog zo energiek gevoeld heb. Buiten sommige momenten, die plots kunnen opkomen, kan ik eindelijk nog eens eerlijk zeggen dat ik me goed voel! En ik hoop dit gevoel nog even vast te houden!

http://www.opzoeknaardatbollebuikje.blogspot.nl/

Sharing is caring!