In januari 2017 bezochten 20.422 unieke bezoekers Kinderwensbloggers.com. In het jaar 2016 waren dat er 83.872. In 2015 waren dat er 5000. 2017 wordt een topjaar, dat kan niet anders. Het komende jaar wordt een jaar waarin wij zeker 300.000 bezoekers gaan halen!

Er komen zoveel leuke projecten die ik niet kan weigeren en die ik met hulp van de initiatiefnemers vaak lotgenoten maar ook met hulp van de sponsors hoop waar te kunnen maken. Ik zie mogelijkheden, alleen maar mogelijkheden en dat is een heel fijn gevoel.

Ik zal mij er volledig voor inzetten in ieder geval want ik vind het reuze belangrijk dat er via de blogs, de activiteiten, samenwerkingen en projecten positieve aandacht wordt besteedt aan de Kinderwens wanneer dat niet van een leien dakje gaat.

En dat lukt mij, dat lukt ons want iedereen die op mijn pad komt bruist van energie en als hij dat niet doet dan krijg je het van mij want zo werkt dat met energie en voorlopig krijg ik genoeg van iedereen die met mij meedenkt en meewerkt. Dus kom maar op met je idee├źn!

Het gaat er overigens niet om dat het allemaal groots en lawaaierig moet. Nee hoor, bescheidenheid siert de mens. Kleine projecten als samen eten, koken en wandelen zijn prima. Het gaat om de energie, de juiste energie.

En niet in de laatste plaats een dikke pluim naar de bloggers die hun hart blootgeven en daarmee de meest waardevolle verhalen delen met ons allemaal.

So join me cause the Sky is not the limit for this energy I have!
Melany

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Klik hier.
Wil je zelf meeschrijven op Kinderwensbloggers? Klik hier.
Ben je lotgenoot en wil je meelezen via Facebook? Klik hier.
Wil je meer weten over het verbeteren van je vruchtbaarheid? Klik hier.

Sharing is caring!