Wij zijn Anneke Janssen en Petra Korteknie. We hebben allebei ruime ervaring in de IVF branche en achter ons staat een groot netwerk van fertiliteitsartsen en gynaecologen. We vinden het belangrijk dat we weten met wie we werken en daarom bezoeken we de klinieken regelmatig. Dit is onze kracht en dat blijven we ook doen. Zo hebben we een duidelijk beeld van wat er allemaal aangeboden wordt op het gebied van kinderwensbehandelingen. Niet alleen standaard behandelingen maar ook behandelingen op het complementair vlak. Voor ons is het belangrijk om te voldoen aan de persoonlijke behoefte van de patiënt en daar een passende kliniek bij te zoeken. Zorg op maat dus!

Deze informatieavond wordt georganiseerd door FertiTravel en is bedoeld voor mensen die een kinderwensbehandeling in het buitenland overwegen.

Er zijn ontelbaar veel aanbieders in verschillenden landen met verschillende regelgevingen. Wij geven informatie en uitleg ,de voor- en nadelen, en vertellen waar je aan moet denken.

Wij kennen de klinieken, de behandelmogelijkheden en de wet- en regelgeving. Interesse? Kom dan naar onze vrijblijvende informatieavond op 18 april om 19.00 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@FertiTravel.nl

We verheugen ons erop u persoonlijk te mogen begroeten.

Kinderwensbehandeling in het buitenland?

Datum: 18-04-2019  19.00 uur
Locatie: Scheiweg 26, 5421 XL Gemert

Sharing is caring!