In de media wordt al een poos gepraat over de voordelen voor de gezondheid van biologische voeding. Er zitten een lagere dosis gifstoffen op, zitten meer vitaminen en mineralen in.

In de link onderaan mijn blog staat een verwijzing naar een studie waarmee is aangetoond dat vrouwen die zwanger willen worden of zijn door het eten van biologische organische voeding geboorteafwijkingen bij hun kinderen beperken.

We willen allemaal zwanger worden en blijven, maar als je door het omgooien van je levensstijl ook nog een kerngezond kind op de wereld kan zetten dan scheelt dat een hoop kop- & geldzorgen….

Zoals jullie weten heb ik veel contact met lotgenoten, ook met diegene die al lang moeder zijn geworden en geen lid (meer) zijn van verenigingen of facebookgroepen. Van hen heb ik vernomen dat hun kinderen ijzersterk zijn en nooit ziek worden. Dat kan ik bevestigen, mijn zoon is ook heel erg gezond.

Dus meiden, hart onder de riem. De strijd is soms hard. De teleurstellingen heftig. Medicatie &, operaties soms nodig en het lange wachten is moeilijk op te brengen. Maar wat ik wel weet is dat vrouwen, die moeder willen worden of zijn veranderen in tijgers. Al voel je haar even niet meer grommen, ze is in de buurt en als je haar aanwezigheid weer voelt….

Go for it, maak een gezond lijf en een gezond kind!

http://www.march-against-monsanto.com/new-study-organic-food-during-pregnancy-can-reduce-the-risk-of-certain-birth-defects/

MB

Sharing is caring!