Hoi! Als allereerst, sorry dat ik 2 weken niks meer heb geplaatst! Maar ik zal even vertellen waarom dat was..
3 weken geleden kreeg ik heel erg last van mijn buik en borsten en dat hield maar niet op… Eerst dacht ik dat ik spontaan ongesteld zou worden wat ik heel erg hoopte want dat zou betekenen dat ik de operatie niet meer hoefde te doen voorlopig. Maar na een week was er nog niks… Toen heb ik een zwangerschapstest gedaan. Ik had er nog 1 liggen maar ik wist toch wel dat het niet zo kon zijn dus ik zag de test al vrij snel naar 1 streepje gaan en toen heb ik hem weggelegd en niet meer naar gekeken. Later toen Siebe thuis kwam zei ik dat ik maar een test had gedaan omdat ik nog steeds zoveel last had maar dat het niks was. Toen ik later weer naar de badkamer ging om iets te doen pakte ik die test en wilde hem eigenlijk weggooien maar ik zag ineens 2 streepjes! Met trillende handjes en mijn hart in mijn keel liep ik naar beneden en gaf ik de test aan Siebe. Ik kon alleen maar zeggen huh hoe kan dit. Die test zegt dat ik zwanger ben! Maar dat kan helemaal niet… We waren helemaal in de war. We zijn gelijk naar de drogist gegaan om nog een test te halen.

Een clearbleu test die ook aangeeft hoeveel weken zwanger je bent. Weer thuis heb ik gelijk de test gedaan. En ook die zei dat ik zwanger was! 2-3 weken. Helemaal verbaasd en ontzettend blij natuurlijk. Maar ook in onze achterhoofd dat het misschien ook wel vals alarm kon zijn. Omdat het eigenlijk onmogelijk is. Ik zou over 2 weken geopereerd worden omdat mijn eitjes niet rijpen. 2 dagen later had ik een afspraak met de gynaecoloog. Want als ik echt zwanger zou zijn dan moet de operatie wel afgezegd worden! De gynaecoloog had een inwendige echo gemaakt maar ze kon nog niks zien omdat er in mijn baarmoeder een slijmprop zat. Wat kon betekenen dat mijn baarmoeder zich aan het klaarmaken was voor de zwangerschap. Maar ze kon me nog niet blij maken. Ik had gelijk een bloedtest gedaan en de dag erna kreeg ik al de uitslag. Ook de bloeduitslag gaf aan dat ik zwanger was. Vandaag ben ik weer naar de gynaecoloog geweest om een echo te maken voor meer duidelijkheid. En.. Er was iets te zien! Het is nog inimini (5 weken) maar er begint iets te groeien! Heel erg blij natuurlijk! Ben ook heel blij dat ik ‘toevallig’ die test had gedaan.. anders zou ik gewoon zijn geopereerd en dat kan niet goed zijn geweest voor dat sesamzaadje dat nu aan het groeien is tot ons kindje! Het is een wondertje!

Liefs!
Danielle

Sharing is caring!