Dinsdag 17/11 dan eindelijk dat telefoontje wat ik graag hoor! Mevrouw we hebben goed nieuws voor u. Toegegeven …dat “ge-mevrouw” dat went echt niet hé. Om 15u werd ik verwacht en zoals altijd nog wat tijd verdoen in de wachtzaal. Maar eenmaal binnen hing er wel een leuke sfeer. Blijkbaar was ons embryo van smorgens tot de tp uit zijn schulp gekropen was en dus echt alleen maar moest gaan innestelen….kropke in de keel … ons Hesse* was ook zo een fel embryoke…. Die was ook al helemaal uit de cel gebroken. Ineens ging het hooplevel van 4 naar 10 …gevaarlijk …. heel gevaarlijk!! Dus kwestie van mezelf te temperen…Gelukkig is het nog een heel drukke week!

 

18/11 nog een pregnyl 5000 spuiten

20/11 misselijk …. het zit tussen de oren …

23/11 na de schoolrit snel naar de Action gereden om testen … die had ik nog niet in huis gehaald en dit op dag 6 van de wachtbank … Uiteraard positief … pregnylpositief of echt positief?

24/11 positieve zwangerschapstest, het is niet echt bleker, maar ook niet donkerder …op naar morgen

25/11 jaaaah nog steeds positief, we zijn nog in de running!

26/11 woow nog steeds goed positief … dit kan geen pregnyl alleen meer zijn …. voetjes op de grond, morgen bn

27/11 bloedtest positief HCG 165 en progesteron 20. Progesteron heeft nog nooit zo hoog gestaan! Nu aftellen naar eerste echo 🙂 Voorlopig gaan we ook niets zeggen tegen iemand (behalve de mama weet het dan al)  … Met een bang hartje of het deze keer wel goed mag gaan.  Blijdschap is nog moeilijk, maar we zijn wel al zover Hopelijk in juli of augustus een schatje in ons armpjes. Opstart utrogeston 3x daags …just in case en voor de gemoedstoestand.

28/11 alee hup de buikpijn is begonnen van die utrobollen!! Maar tis voor het goeie doel

30/11 dan toch maar utrobollen slikken. Afspraak eerste echo 11/12 met een bang hartje, al durft hoop en geloof toch wat komen piepen….vanaf een afstandje!

2/12 bloedafname : hcg 361 progesteron 24 …. niet ok :'( over and out again?

3/12 resultaten van genetisch onderzoek nog steeds niet binnen

4/12 bloedafname en echo Hcg 394 en geen goede echo …over and out … miskraam again

 

Resultaten genetisch onderzoek allemaal goed, ook geen antistoffen of bloedstollingsproberen ….maw … geen oorzaak voor ook deze miskraam

Lees hier meer blogs van Lotje

Sharing is caring!