Ik mag trots zijn op mijn man echt trots. Hij geloofde mij niet dat de levensstijl en vitaminen nemen kunnen helpen. Maar toch deed hij het. Op mijn vorige blog gaf ik aan dat we een nieuw spermaonderzoek gingen doen om te kijken als de kwaliteit beter zou zijn. En eventueel goed genoeg zou zijn voor icsi. Wat was het bang afwachten en we hadden wel hoop maar waren dezelfde tijd doodsbang dat het terug slecht ging zijn. En dat al de moeite terug voor niets ging zijn.

En daar zaten we dan te wachten op die resultaten. Ik vond dit het moeilijkste van al. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik was voorbereid op het ergste en ging er al vanuit dat het slecht ging zijn. Ik was al aan het kijken voor een 3de opinie in Düsseldorf.
En plots kreeg ik mail terug van de arts. De kwaliteit is iets verbeterd en we kunnen proberen voor IUI!!!

Ik kreeg tranen in mijn ogen van geluk. Ik had dit niet meer verwacht. Van ICSI naar IUI!!! Nu krijgen we plots zo veel meer kansen. Ondertussen kunnen we beide blijven werken aan de kwaliteit zonder nog een cyclus te verliezen. Volgende cyclus starten we ermee en in volledig natuurlijke cyclus. Beter had ik het ons niet kunnen wensen.

Dit is het eerste positieve nieuws in twee jaar behandeling in het ziekenhuis.

Momenteel ben ik echt heel gelukkig.

Liefs,

Stella

 

Waardeer je onze blogs?

Help ons blijven bestaan en doneer naar draagkracht!

Bedrag *Sharing is caring!