Het moest er maar eens van komen, mijn kleine rode tuttie moest op een punt toch echt verruild worden voor een gezinswagen en wij vonden dat de tijd nu daar was. Met pijn in mijn hartje schrijf ik dit want mijn rode duivelinnetje heeft ons 8 jaar trouwe dienst bewezen en nooit laten staan. Maar nu we toch zo in de buurt komen van het stichten van een gezin vonden we het tijd worden om haar over te dragen aan een ander. We gingen op zoek en vonden binnen een dag ons nieuwe monster een echte hengst wat een knappe vent hihi. Nu hebben we ruimte genoeg voor alle spulletjes en troepjes die we ooit hoppen te mogen mee zeulen. De achterbank is toch nog erg stil.

Zaterdag 18 juli. Cyclus dag 10. Vandaag weer een nieuwe echo om te kijken wat deze ronde clomid heeft gedaan. Nou met mijzelf vrij veel want wat ben ik beroerd geweest. Ik neem elk kwaaltje voor lief maar na afgelopen woensdag ben ik de opvliegers toch wel zat. 80 stuks in 1 dag is toch wel wat te veel, elk kwartier kreeg ik een aanval en wilde ik alles uit doen. Zo heet en nog geen 5 min later had ik het weer steenkoud. Het hoort er bij, I know maar toch bah…

Eenmaal bij de arts zag hij 6 beginnende eitjes waarvan eentje 11,5 mm groot was en mijn slijmvlies was 6mm hij was tevreden maar ik teleurgesteld want vorige ronden waren er op dag 9 al 2 goeie te zien waarvan eentje al 12mm was. Maar goed geen man overboord, op naar de volgende echo.

Dinsdag 21 juli cyclus dag 13. Vanmorgen weer een echo spannend….. Hij zag er nog maar eentje die zaterdag 11,5 was was nu 15,5 maar voor de rest zat er niks meer. WAT??? Nou zeg, ik weet we hebben we net als bij de zwemmers maar 1 nodig maar dit verkleint de kans aanzienlijk. Dat vond ik even slikken. Wel was mijn slijmvlies 7,5 mm dus dat was goed. GRRRR zo ziek van die stomme clomid en maar 1 eitje.

Gonal-F Omdat ik zo ziek ben van deze ronde clomid gaan we indien nodig over naar gonal-f bij de volgende ronde. We hebben de prikinstructies gehad en hopen dat deze bijwerkingen anders/minder zijn, al is gonal-f natuurlijk wel een zwaarder hormoon.

Zaterdag hopen we voor nieuwe ronde IUI te gaan en maandag gaan wij heerlijk een midweekje weg met onze vrienden even genieten en hopelijk gaan de wachtweken daardoor ietjes sneller.

http://ukkiegroothedde.blogspot.nl

Sharing is caring!