22 mei zijn mijn regels begonnen en kon ik bellen naar Brugge voor mijn bloedafname. 24 mei had ik mijn eerste bloedafname, dan bloed en echo op 1 juni  en laatste bloedafname 7 juni. Alles verliep redelijk vlot, enkel wel 2 keer moeten bellen. De dag later naar Brugge terug omdat Jette niets gekregen had. Jette pakt helaas zelf geen contact op met mij of Brugge, dus dat was wel even zoeken om alles toch nog vlot te laten verlopen en zelf aan te voelen van owla er klopt iets niet …Nu alles is toch goed gekomen gelukkig.

Ik ben eergisteren (dinsdag) begonnen aan de Medrol. Tot mijn grote verbazing moest ik geen Utrogestan gaan opsteken, maar ik had er nog liggen dus ben ik die zelf gaan nemen. Vandaag kregen we het beloofde telefoontje rond 10u dat we om 14u15, we moesten aanwezig zijn voor de terugplaatsing. We waren een uur te vroeg aangekomen maar om 14u riepen ze ons al mee. Manlief en ik hebben ons omgekleed en dan door naar de kamer. Ik moest mij gaan leggen zoals gewend. De dame kwam wat uitleg geven dat alles in orde was en dat ze ons embryo zou gaan halen. Ik vroeg hen wanneer ik de infuus zou gaan krijgen  en die vielen uit de lucht. Er stond niets genoteerd helaas. Met wat zoeken zagen ze dan op de computer dat ik gelijk had en moest ik weer uit de kamer en eerst nog een half uur gaan liggen tegen dat het zakje leeg was. Dus baarmoeder kalm deze keer, nog niets van zeer gehad dus daar ben ik al blij mee.

Terugplaatsing is goed verlopen zoals het moest. Nu is het wachten tm 21 juni dan heb ik bloedafname. Hopelijk broeden we deze keer goed. Zoals je ziet schrijf ik wel veel minder de laatste tijd. Dit is zo omdat ik er niet meer zo bewust mee bezig ben. Al wil ik het natuurlijk nog steeds heel graag, maar ik denk dat ik mij bewust begin klaar te maken om het af te sluiten binnenkort, want als deze mislukt is het poging 6 en met dat we nooit niet veel overhouden zal het rap einde poging 6 zijn ook.

 

Lees hier meer blogs van Sarah

Sharing is caring!