Mijn naam is Linda en ik ben 34 jaar oud. Ik woon sinds 4 jaar samen met mijn vriend. In 2015 kregen wij te horen dat ik helaas vervroegd in de overgang ben gekomen. In 2015 begon onze kinderwens steeds groter te worden. Het was tijd om te stoppen met de pil. Helaas kwam er geen menstruatie op gang. Het kan natuurlijk altijd even duren en was nooit regelmatig ongesteld geweest. We deden regelmatig een zwangerschapstest helaas altijd negatief.

In 2016 toch maar eens een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog. Na wat onderzoeken was de oorzaak al snel duidelijk. De overgang was begonnen. Het was een echt een klap voor ons. Dit hadden we niet zien aankomen. We hadden meerdere opties. Eiceldonatie, pleegkinderen of adoptie. Nadat we alles hebben laten bezinken zijn we gaan googlen. Wij hebben besloten eerst voor eiceldonatie te gaan. Waar doen ze eiceldonatie en waar zijn de wachtlijsten kort? Blijven we in nederland of gaan we naar het buitenland? Wat zijn de risico’s? 1 van mijn zusjes wilde misschien ook wel doneren maar was op dat moment zwanger van hun eerste kindje en zij wilde graag meerdere kinderen. Wij moesten verder kijken en actie ondernemen. We zijn op gesprek geweest bij het AMC helaas waren ze daarna mijn dossier kwijt.

Via een tip kwamen we bij Nij Geertgen. In februari hadden we daar ons eerste gesprek. Kennismaken en meer informatie over eiceldonatie en de mogelijkheden. Heel gek we zaten op de terugweg in de auto met een heel goed gevoel. Het was een fijn gesprek. Opgelucht dat we onze eerste stap naar onze kinderwens genomen hadden. We gaan ervoor!

Liefs,
Linda
34, samenwonend, pof, kinderwens sinds 2015

Sharing is caring!