Geen boekentip maar een workshop dit keer! Een cursus die je helpt je vruchtbaarheid te verbeteren, maar ook je algemene gezondheid en conditie. En misschien nog wel belangrijker, je leert stress in je lijf en hoofd te verminderen.

Deze workshop is voor wensouders, die wel eens wat nieuws willen proberen OF die het als aanvulling op een behandeling zien, want dat kan prima. Het bijt elkaar niet. Lezers of bloggers van Kinderwensbloggers het maakt niet uit. Iedereen is welkom om deel te nemen.

Het gaat om een workshop fertiliteitsyoga, maar misschien had je dat al begrepen. Deze workshops vindt men normaliter vrij duur en varieren in prijs van € 200 tot € 1200. Persoonlijk vind ik het wel meevallen aangezien een ivf-behandeling vele malen meer kost, helemaal als je hem volledig zelf moet betalen. De cursus wordt gegeven door Estella Derkx van Yoga Me.

En dan is het misschien interessant om te weten dat Estella een uitgebreide Fertiliteitsyoga geeft op 5 middagen voor een prijs van maar € 75,00. De 1e lesdag is op 19 mei, vervolgens op 2, 9, 16 en 23 juni van 16:30 – 17:45.

Waarom is dit een interessant? In juni studeert Estella af, nu student bij Rika Lukac, en heeft ze haar diploma als fertility yoga docent in the pocket. Dan gaan de prijzen voor deze workshop omhoog, maar ze bezit de kennis nu al dus je nu opgeven voor deze workshop is in je voordeel.

Estella geeft les in Hilversum, in haar eigen studio.

Bekijk haar website www.yoga-me.nl.

Mocht je vragen hebben stuur een e-mail naar estella@yoga-me.nl

Succes!
Melany

Sharing is caring!