In juli zijn Linda & ik begonnen met wandelen. We zijn allebei nogal sociaal aangelegd en hebben er een evenement voor lotgenoten van gemaakt op Facebook. We doen een rondje IJsselmeer. Nee, niet het hele IJsselmeer langs, zo sportief zijn we nou ook weer niet! En evenement is een zwaar woord hoor, want er is geen bedacht programma, geen poespas en er zijn geen kosten aan verbonden. Gewoon lekker wandelen.

We zijn begonnen in Hoorn en dat was heel leuk. Het was warm maar wel met een lekker windje. De wandelschoenen aan zoals jullie kunnen zien op de foto. We hebben genoten van het lekkere weer, gepraat, gelachen en niet gehuild! Aan het begin van de wandeling kwamen we een kunstwerk tegen, iedereen was het er over eens dat ie wel heel toepasselijk was, we delen het graag met jullie.

13654267_1323062584389978_9081068259151229573_n

We hebben 2 a 3 uurtjes gewandeld en niemand had blaren 😉 Eigenlijk zouden we alleen wandelen, maar we zijn ook nog gaan lunchen samen. Daarna zijn we allemaal net voor het begon te regenen weer veilig thuis aangekomen. Het was een heerlijk, ongedwongen sfeertje en zeker voor herhaling vatbaar. Op 28 augustus en 18 september gaan we weer wandelen, de 28e gaan we naar Volendam en iedereen is welkom. Wil je ook mee? Ga dan naar deze facebookgroep en klik op evenementen.

Lieve groeten,

Linda & Melany

Sharing is caring!