We hebben controle bij de gynaecoloog, zenuwen uiteraard, om te weten of alles in orde is met ons prutske. Gelukkig heeft hij niet teveel vertraging en mogen we na een 20 minuutjes wachten al binnen.
Wegen, en de normale vragen. Alles verloopt normaal, geen bloedverlies, gewicht is ok, niks bijgekomen.
En dan mijn favoriete onderdeel. De echo!!
Direct weer dat paardje te horen in mij .. toenketoenketoenke.. en een lekker bewegend prutske te zien.. De nekplooi word gemeten, perfect normaal, kans op down is heel erg klein. Een hartje met 2 boezems, 2 kamers, een perfect neusbeentje.. alles op en top in orde !! We zijn weer goed gekeurd.. Volgende echo is de 20 weken echo.. dan zijn we al halverwege ..

3 weken later
Zenuwen !!!! We hebben een afspraak voor een 3d echo en een geslachtsecho ..  Wordt het een prinsje of prinsesje? Stiekem, zegt mijn buikgevoel al de heel zwangerschap : JONGEN .. We zullen zien!!
We worden door een super lieve vrouw ontvangen, direct op mijn gemak, ineens de stoel op .. We kunnen mee volgen op een gigantisch scherm. En na nog geen twee minuten is het direct duidelijk .. wij verwachten een …
PRINSJE !!!!!
Goed voorzien, en god, wat is hij al perfect.. Dat neusje, die oortjes … vingertjes en teentjes… zo zo compleet .. zo perfect, zo knap .. zo klein en zooo zijn moeder !!!
hihi, ja het is een kleine rebel.. Nadat we duidelijk zagen welk geslacht hij werd, liet meneertje even zijn middenvinger zien .. om iets later te gaan duimzuigen ..
Wij zijn enorm tevreden . en zitten nu nog meer op onze roze… blauwe! wolk

Nog fotootjes van onze kleine prins ..

Liefs,
Liesbeth

 

Sharing is caring!