Op 29 maart heb ik een terugplaatsing gehad van 2 blasto-eicellen. Ik had een paar dagen later, op zaterdag, een dubbel gevoel. Een gevoel van dat ik kinderloos ga blijven enzo. Dit heb ik nooit eerder gehad. Zaterdag 2 april deed ik een zwangerschapstest. Ik verschoot dat er een lichte streep kwam want ik was nog te vroeg voor te testen eigenlijk. Was 13 dagen na de Pregnyl en 4 dagen na terugplaatsing. Dus deden we maandag er na terug een test en er kwam weer een streep. Ik begon lichtjes terug hoop te krijgen. Zou het eindelijk toch eens mogen zijn? Dinsdag deed ik 2 testen ene met ochtendurine en ene voor ik naar mijn werk ging. Er kwam weer een streep en clearbleu 1-2+. Ik begin stilletjes te geloven dat het eindelijk terug gelukt is.

‘s donderdags moest ik bloed laten trekken en ze gingen mij tussen 13.30 en 15 uur bellen. 13.33uur krijg ik telefoon met als antwoord; “Mevrouw we hebben goed nieuws! waarop ik antwoord; “Wat mag dat zijn?”

De bloedtest was ook positief. Ik vroeg gelijk hoe mijn hcg-waarde stond. Ze zei dat mijn waarde op 205 staat, we vinden dat een super mooie waarde voor 4 weken ver te zijn. Ik helemaal blij naar mijn man om het goede nieuws te vertellen. Ik moet maandag om 8u00 bij de gyneacoloog komen voor gesprek en een nieuwe bloedtest en nu duimen wij dat ik eindelijk een zwangerschap mag uitdragen. Tot nu toe nog niet te veel kwaaltjes maar hier kijk ik graag naar uit.

 

Lees hier meer blogs van Eveline en Kevin

Sharing is caring!