We rijden naar Tilburg het is somber buiten en alle stress van de dagen ervoor van die ochtend nog ebt weg. Ik kijk naar de regen die neervalt en besluit dat het eigenlijk maar een trieste dag is en dat ik m’n hoop verleg. Deze keer niet maar misschien de volgende keer wel.

We komen in het ziekenhuis aan en lopen de ellenlange gangpad door waar nooit een einde aan lijkt te komen. We melden ons aan en vragen of de arts uitloop heeft. Ja er zit nu een dame binnen en nog 1 in de wachtruimte. Geen enkel probleem, we wachten rustig af! Ruim een half uur later worden we geroepen en gaan netjes met de dokter mee naar zijn kamertje. We bespreken het een en ander en komen met al vinden we het zelf best gevatte opmerkingen en antwoorden, gewoonweg omdat we niet meer van het kastje naar de muur willen. Geen enkel probleem heeft de dokter met onze houding en doet gezellig mee. Wat een topper is het voor ons! Hij vroeg of hij de vorige keer al een echo had gemaakt. Helaas in alle hectiek waren we dit vergeten dus mocht nu. Omdat ik niet zeker wist of m’n blaas nou vol of leeg moest zijn had ik voor de afspraak maar aardig wat gedronken er van uitgaande dat ik de echo zou krijgen en had moeten drinken.  Eruit gaat tenslotte makkelijker dan erin. Ik geef het aan maar hij kan vrij snel allebei de kanten goed vinden en zien. Ik krijg de vraag wanneer ik voor het laatst ongesteld ben geweest… ik antwoord 3 pilstrips aaneengesloten terug op een paar pillen na. En ik mag me weer aankleden.

Ik geef aan dat ik binnenkort geopereerd word aan mijn knie en daarna zeker 3 weken herstel heb. De dokter geeft aan dat hij nadat ik hersteld ben en weer goed kan sporten en bewegen graag wilt beginnen met ons. We krijgen nog wat instructies en mogen daarna wachten op de volgende afspraak voor de prikinstructies.
Deze is dezelfde ochtend nog en we hebben een goed informatief gesprek, krijgen alle papieren mee en spreken in het nieuwe jaar af om dan alles nog een keer te nemen en dan direct te gaan beginnen.
Met een heerlijk goed gevoel gaan we er weer weg!

Liefs,
Pats

Sharing is caring!