Amai nooit gedacht zo blij te zijn om mijn maandstonden te krijgen. 2 november zijn mijn maandstonden doorgekomen en mocht ik dus het CRG in Brugge opbellen om mijn planning door te krijgen. Omdat ik nog een embryo in de vriezer heb moet ik dus niet gaan prikken met hormonenspuitjes, en daar ben ik heel blij om.

Het enige dat ik nu al moest doen is de asaflow 80 mg gaan innemen dagelijks en 12 november dan naar Brugge voor bloed/echo controle . Dan zou ik op dag 11 van mijn cyclus zitten en omdat de embryootjes 5 dagen oud zijn veronderstel ik dat ik deze de 19ste november zal terug geplaatst krijgen want normaal heb ik een mooie cyclus van 28 dagen. En niet te vergeten het moet natuurlijk nog mooi de ontdooiing door geraken ook, maar dat zal ik weten de dag van de terugplaatsing zelf.

Deze vakantie is het lekker druk geweest ………………….

Lees hier verder

Sharing is caring!