Daar gaan we dan terug starten……Wat mij eigenlijk wel heel gelukkig maakt, na al deze maanden te hebben moeten wachten. Maar wat een angst, angst om terug hetzelfde resultaat te hebben net als de vorige keer. Maar ik probeer positief te blijven. Hebben ze iets gevonden? Nee, we hadden pech.
Lag het dan toch aan de voeding? De beslissing om mijn voeding aan te passen om de vruchtbaarheid te vergroten en op een natuurlijke manier de vruchtbaarheid te verbeteren door gezonder te leven voor ons beide gaf meer vertrouwen.  Deze stap namen wij in onze “pauze”, daar ben ik nu nog meer blij mee die beslissing te maken. Ze was moeilijk maar ik denk de enige juiste want toen de arts zei dat we kunnen herstarten viel er nog een last van mijn schouders. En sneller dan verwacht geen pil gewoon in eigen spontane cyclus, we gaan het anders proberen dit keer! Toen liep ik op het laatste van mijn cyclus. Nooit had ik gedacht dat ik zo blij was voor mijn maandstonden te krijgen. Hoe dubbel is dit na jaren hopen op geen en nu kunnen ze er niet snel genoeg zijn?

Tijdens de controle echo zag alles er goed uit nu groeien er kleintjes. De eerste spuit is gezet en we gaan terug een goede weg in. We gaan gewoon voor een mooie terugplaatsing. We hebben alles gedaan wat we konden en nog steeds doen we dat. Zal alles genoeg zijn om nu een kans te maken?
Liefs,
Stella

Sharing is caring!