Ja laten we gelijk maar goed en feestelijk beginnen. We zijn begonnen!!! 2 dagen voor de afspraak werd ik ineens zo beroerd ik dacht dat ik ziek werd, 15 uur geslapen en maar hopen dat het niet door zou zetten. De volgende ochtend had ik helemaal nergens last van. Tjah dat kan natuurlijk ook. Die donderdag slapen we bij mijn oma en na 3x wakker te zijn geworden gaat de wekker En moet ik nu wel echt opstaan.

We hebben eerst nog een gesprek met de dokter, krijg een compliment dat ik goed ben afgevallen en al bijna een nieuwe foto kan laten maken bij de receptie. Verder vraagt hij wat ik weet over het schema. Ik vertel alles en hij keurt het helemaal goed en dat hij zelf niks hoeft toe te voegen. We kunnen door naar onze volgende afspraak: de prikinstructies. Hij wenst ons veel succes en tot snel.

Tijdens de prikinstructies besluit ik dat mijn lief mij dagelijks kan gaan prikken. Niet ikzelf maar hij, ondanks dat ik al bang ben voor naalden wil ik het graag zo doen, zodat we hier beide actief aan deelnemen.
Alles is uitgelegd en we weten inmiddels voor nu genoeg en teveel. We lopen lachend het ziekenhuis uit en gaan terug naar huis en het werk. Vanavond zetten we de eerste spuit!

Liefs,

Pats

We zijn begonnen!!!

Sharing is caring!