Ja seks hoe vaak heb je het met je partner over seks? Vooral nu je het ‘’moet’’ doen. Ik weet dat het na een jaar echt een verplichting werd en we het op tijd moesten doen. Dat was geen succes. Na de onderzoeken in november werd het anders voor mijn gevoel. Als ik ovuleerde voelde ik het aan. Ik voel me tijdens die week sexy en heb er totaal geen moeite mee om seks te hebben. Het was nog steeds wel op tijd en om de dag maar de zin was er dus dat maakte het makkelijker. Tijdens de cursus bij BeMama krijg je tips maar geven ze ook oefeningen om met je partner te doen. Daar had ik wel oren naar. Nu had ik een mooi excuus om het over seks te hebben, want het blijft een lastig puntje om over te beginnen. Ook ik ben daar geen held in en nu had ik een mooie aanleiding.

Zondagavond op de bank begon ik er over en mijn vriend was tot mijn verbazing enthousiast om het hierover te hebben. De eerste vraag was teken je lichaam en geef aan waar je graag aangeraakt wordt. Vervolgens gingen wij dit bespreken en moesten we er ook een beetje om lachen. Ik vond de vragen goed, maar vond het jammer dat er niet meer voorbeelden in stonden. Ik wilde dit gesprek wel voortzetten nu we het er toch over hadden. Dus ik heb zelf een aantal vragen bedacht en toegevoegd.

Wat ik nog meer prettig vond om te lezen was hoe de man hier tegenover staat. En hier bedoel ik het hele babymakerij. Ik denk dat veel vrouwen willen weten wat mannen denken en hoe ver je ze kan of wilt meenemen. Seks dat is iets waar ze zeker over willen praten. Ze willen ook weten hoe ze het beste kunnen raak schieten en wat het beste resultaat oplevert. Wij vrouwen moeten niet vergeten dat er tijdens de daad veel van mannen verwacht wordt. Nu wij hier samen over praten merk ik pas hoe het voor hem is, en nog belangrijker, dat hij graag wilt dat jij je zo sexy mogelijk voelt. Je man goed verleiden helpt hem enorm, want hij is dan in zijn hoofd niet bezig met ik moet goed zaad leveren zeg maar. Hij moet volledig op jouw gericht zijn en alleen maar denk aan seks met jou uiteraard.

Liefs,
Nikki

Sharing is caring!