Aangezien we niet wisten of we verder zouden gaan met het traject, waren onze voedingssupplementen bijna allemaal op. Ik besloot op internet te gaan zoeken naar goeie kwaliteit pillen, maar wel de aanbiedingen en zo kwam ik uit bij 2 drogisten, waar ik alles kon bestellen voor de goedkoopste prijs. Onze druppels zijn bijna op en ik bestel nieuwe via onze acupuncturist. Dit zijn westerse kruiden die speciaal samengesteld zijn voor ons. Toen ik klaar was begon ik te berekenen hoeveel het in totaal allemaal zou gaan kosten en toen kwam ik uit op 200 euro! 200 euro!!! Dat is 100 euro per persoon, maar dan nog!!!! Ik viel bijna van mijn stoel!!! Normaal bestel ik af en toe een potje en heb je dan reserve en dan valt het niet zo op, maar nu ik alles in 1x wil gaan bestellen, schrik ik van het geld wat we elke keer uitgeven aan alle voedingssupplementen. Gelukkig doe je met sommige potjes langer dan een maand, maar als je dan bedenkt wat je er allemaal voor leuke dingen mee had kunnen doen. Maar goed alles voor een baby!! We hebben gezien hoe het zaad van mijn vriend verbeterd is met de supplementen en ben er van overtuigd dat dit ook voor mij verbetering brengt. Voor ons was en is het belangrijk, dat we weten dat we er alles aan hebben gedaan wat we kunnen doen.
Ik besluit te wachten met bestellen tot mijn vriend thuis is, om te kijken hoe we er nu voor staan, want als we niet verder willen gaan met het traject, dan hoeven we ze ook allemaal niet te bestellen en kunnen we bijvoorbeeld lekker even een weekendje weg šŸ™‚ Maar we waren er eigenlijk al heel snel uit. We bestellen de pillen!

En dan opeens besef ik me dat we blijkbaar nog niet klaar zijn met het traject en dat we langzaam weer zijn opgestaan en weer gaan beginnen met de warming up, om zo weer de ring in te gaan stappen.

Lees hier meer blogs van Mabel

Sharing is caring!