Mijn eerste blogbericht, we zullen starten met mezelf voor te stellen? Goed, ik ben dus Liesbeth, 23 jaar, hondentrimster van beroep en wonend in Oost-Vlaanderen. Geen kids, wel verlangend daarnaar en daar gaat deze blog over.. 23 en al kids willen? Yep! Al heel mijn leven! Op mijn 15de stond ik te springen om te gaan babysitten, tegen dat ik 16 werd deed ik een animator cursus en stond op het speelplein de hele zomer. Op mijn 19de liefde van mijn leven tegen gekomen, al snel getrouwd en kijk. We zijn nu 4 jaar samen, met ups en downs, maar we doen het goed!

De fertiliteit dus.. we dwalen af. op mijn 12 voor een standaard onderzoek naar de gynaecoloog gegaan. Daar kwam zware PCO uit de bus. Gek genoeg, geen reden tot behandeling voor die gynaecoloog, ik moest maar eens terug komen als ik kinderen wou.. Hadden we toen maar koppig geweest, dan had ik dit nu misschien niet zitten typen maar achter een stel kleine koters gelopen..

Enfin, al snel besloten mijn echtgenoot en ik dat we dus voor een groot gezin wouden gaan, 3 misschien wel 4 of 5 kinderen. Dus trokken we, met de PCO in het achterhoofd, naar de gynaecoloog. Die stuurde ons door naar fertiliteit Brugge. We zouden daar enkele onderzoeken moeten laten doen, en waarschijnlijk was er niks aan de hand.. Dus maakte we een afspraak .. en we zouden wel zien hoe het verliep ..

Toen, toen konden we de wereld nog aan ..

Liefs,
Liesbeth

Sharing is caring!