08:30 de wekker ging af. Ik stond op dronk mij een tasje koffie. Zodat ik op mijn gemakje wakker kan worden en mijzelf op mijn gemakje klaarmaak. Ik moest om 10.30 uur bij mijn gynaecoloog zijn voor de start van ICSI 2. We namen de bus van 10:00 uur. Dus heb ik eventjes opgeruimd enzo. Op tijd vertrokken, we gingen naar de bus. Nog eventjes gepraat met mijn man. Hij ging mee naar de gynaecoloog.

Toen we in het ziekenhuis aankwamen heb ik mij ingeschreven en ging wachten in de wachtkamer, waar ik een spelletje speel op mijn gsm. Tegen 11.00 was het mijn beurt, ik ga naar binnen samen met mijn man en daar vroeg ze, of we terug wilden starten met ICSI 2. Onze antwoord was drek van “Ja, we willen door! Onze spuitjes hoeven niet aangepast te worden, mijn lichaam reageert er goed op. Wij kregen ook de keuze om 1 of 2 embryo terug te plaatsen. Als het gaat liefst 2. “Dat was geen probleem” zei ze. Ze zei ook dat we ons geen zorgen moesten maken om de bevruchting want die ging ook supergoed. Weer een last van mijn schouders af.

Nu maar wachten tot mijn menstruatie komt, zodat wij terug kunnen vechten voor ons kleine wondertje! Wij geven niet op, wij blijven vechten voor ons wens.

 

Lees hier meer blogs van Eveline & Kevin

Sharing is caring!