FullSizeRender (3)

 

Mijn eerste blog, ik voel me als een jonge maagd die wacht op haar ridder… Maar een maagd ben ik al lang niet meer en mijn blogs zullen gaan over alles wat in relatie staat tot vruchtbaarheid(sproblemen) en het bevorderen van de vruchtbaarheid. Enfin, mijn naam is Melany Brunings en mijn vruchtbare leven kent zo haar ups en downs. Ik ben 2 maanden voor mijn 43e bevallen van mijn eerste kind, een kerngezond jongetje. Het was n probleemloze zwangerschap en een voorbeeldige bevalling.

Waarom zo laat? Nou ja, het zat niet in de planning en we hebben ook ivf en icsi geprobeerd, 6 pogingen in 10 jaar tijd maar dat werkte niet. We zijn toen back to basic gegaan want we waren uitgeput (lichamelijk en geestelijk). Met back to basic bedoel ik dat wij ons zijn gaan verdiepen in gezondheid om onze uitgeputte lijven en geest weer op de rit te krijgen en dat lukte. Terwijl wij daarmee bezig waren kwamen wij een boek tegen, met de titel “Innesteling, zwanger worden en blijven“. Dit boek verschafte ons inzicht in de problematiek en daarmee het laatste zetje want we volgden de adviezen op en namen deel aan de 3-daagse workshop en 3 maanden later raakte ik spontaan zwanger! Had ik dit maar eerder ontdekt dan waren de behandelingen vast ook veel succesvoller geweest!

Ik heb intussen andere vrouwen verteld wat mij is overkomen omdat ik hoop hen de lange weg te besparen. Sommige van hen zijn ook zwanger geraakt. Ik hoop dat ik door hierover te schrijven vrouwen help snel(ler) zwanger te raken. Ik heb 17 jaar lang een kinderwens gehad maar pas sinds 3 jaar weet ik wat je allemaal kan doen om de natuur een handje te helpen!

Het is fijn als je zelf je vruchtbaarheid kunt verbeteren!

In mijn volgende blog ga ik het hebben over sperma, je hebt geen idee hoe makkelijk en snel je dat kan opkrikken!

Warme groeten en tot de volgende blog

Melany

 

Waardeer je onze blogs?

Help ons blijven bestaan en doneer naar draagkracht!

Bedrag *Sharing is caring!