We mogen weer een boek gratis weggeven! Dit unieke boek is voor jou (en je partner) als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus.  Eén op de tien zwangerschappen eindigt in een miskraam. In Nederland treft het zo’n 20.000 vrouwen per jaar. Dat betekent dat een kwart van de vrouwen in haar leven één of meer miskramen krijgt. Daarnaast vinden er in Nederland zo’n 30.000 abortussen per jaar plaats.

Afscheid nemen van een zo vroeg verloren kindje is niet eenvoudig. En er is veel verborgen verdriet. Dit (ver)werkboek van Miriam van Kreij geeft moeders en partners praktische suggesties om stil te staan bij het verlies en een mooie blijvende herinnering te creëren. Oktober is de maand van zwangerschapsverlies, ieder jaar op 15 oktober herdenken wij de dag van herdenking zwangerschapsverlies. Dit boekje helpt je op moeilijke momenten en herinnert je aan de mooie periode.

Hoe pril ook, hoelang geleden ook.  De impact van het verlies van een kindje kan namelijk groot zijn en wordt vaak onderschat. Daarom is dit mooi vormgegeven (ver)werkboek er, vol met prachtige gedichten, uitnodigende vragen en toegankelijke suggesties. Zo maak je er een dierbaar en persoonlijk bewaarboekje van.

Dankjewel Miriam van Kreij voor het samenstellen van dit boekje!

Wil jij het boekje dat wij kregen van de uitgever gratis ontvangen? Stuur ons een e-mail. info@kinderwensbloggers.com

Liefs,

Melany

Sharing is caring!