Onze dochter Melissa is een wonder, na bijna 4 jaar hormoonbehandelingen ben ik gestopt met alle medicatie en heb ik 1 natuurlijke cyclus gehad. Hierbij is Melissa verwekt geworden, deze ene cyclus. De zwangerschap verliep redelijk, maar de bevalling was traumatisch. Ze is blijven steken bij de geboorte en met de vacuümpomp eruit getrokken. Melissa heeft hier een erbse parese aan overgehouden en door het vele bloedverlies bij mij is het even kritiek geweest. In de eerste week had ik ook al een dubbele borstontsteking te pakken. Inmiddels is de erbse parese nauwelijks meer zichtbaar en doet onze dochter het super!

En nu overkomt ons opnieuw een wonder want ik ben momenteel ongeveer 10,5 week zwanger zonder dat ik zelfs maar een menstruele of hormonale cyclus had maar met behulp van voetreflex, aanpassingen in voeding en denkwijze is het nu dus weer gelukt. Daarnaast ben ik afgekickt van geraffineerde suikers, andere vitamines gaan gebruiken en anders gaan denken (over spiritualiteit) en ik laat me nu leiden door gevoel. Ik probeer zo min mogelijk alles te beredeneren maar m’n intuïtie te volgen.

In de zomer van 2016 ben ik een paar keer bij de osteopaat geweest en die bleef maar zeggen dat ik met de borstvoeding moesten stoppen. Hier waren we nog niet klaar voor en ik wist (weer dat gevoel) dat er een andere manier moest zijn. Ik las op een avond een reactie op een onderwerp in de groep “borstvoeding in Limburg” en toen wist ik dat ik naar die mevrouw toe moest. Zij heeft heel veel innerlijke en lichamelijke blokkades helpen doorbreken. Door haar kwam ik in contact met een natuurverloskundige met gevoel en las over de workshop van Nikki (Bodhini) over de geboorte van de ziel. Ook toen weer dat gevoel dat ik er heen moest. En zo geschiedde…  nu is er een 2e kindje onderweg terwijl dat medisch gezien eigenlijk niet mogelijk is.

Dames, luister naar je gevoel, je intuitie, je instinct. Niemand maar dan ook niemand anders dan jij hoort of voelt dat en het is er echt niet voor niets.

Liefs,
Donna, 32 jaar, getrouwd, pcos, ondergewicht, hormoonbehandelingen, 1 dochter, zwanger

Sharing is caring!